Spustenie alfa verzie

08.11.2015

Dnes konečne nastal ten veľký deň a spustil som prvú verejnú testovaciu verziu hry! Všetkých zvedavcov s radosťou uvítam na adrese feudarium.com, kde sa môžete zaregistrovať a hrať. Technologicky sa jedná o verejnú alfa verziu, čo znamená, že hra je síce stále vo fáze vývoja, ale už ju považujem za dostatočne dobrú na to, aby si ju mohli vyskúšať prví hráči.

Zrejme prvá vec, na ktorej si všimnete, že je to naozaj len testovacia verzia, bude grafika hry. Totižto, Feudarium zatiaľ žiadnu grafiku nemá. Aktuálne je tam základná téma Bootstrapu a podľa mňa to má niečo do seba :) Avšak, žiaden strach, pokiaľ sa hra ukáže ako životaschopná, určite nejakú profesionálnu grafiku získa.

Cieľ alfa verzie#

Mojím cieľom v tejto fáze sú tieto tri veci:

  • vybalansovanie cien a rýchlostí (stavba budov, produkcia surovín, trénovanie jednotiek)
  • zozbieranie nápadov na zlepšenie
  • hľadanie a oprava chýb

Chcem nazbierať dosť znalostí na to, aby som mohol Feudarium vylepšiť. Vy mi v tom viete pomôcť tak, že budete hru hrať. A ešte viac mi pomôžete, pokiaľ sa nebudete báť a budete v hre klikať na žlté tlačidlo v pravom dolnom rohu a napíšete mi svoje návrhy, pripomienky a nareportujete nájdené chyby. Kľudne mi hláste aj hocijaké drobnosti ako napríklad chyby v gramatike, umiestnenie prvkov, nápad na lepšie pomenovanie a vlastne čokoľvek vás napadne.

Odmeny pre hráčov#

Vaša pomoc nebude zadarmo. Každý hráč, ktorý sa zaregistruje v alfa verzii a vyplní si emailovú adresu (alebo ho budem vedieť inak identifikovať), dostane do svojho profilu v budúcich verziách hry pekný a iným spôsobom nezískateľný odznak :). Hráči, ktorí budú mimoriadne nápomocní, dostanú po skutočnom spustení hry rôzne verzie prístupu k prémiovému obsahu.

Vopred ďakujem každému, kto sa rozhodne hru vyskúšať a teším sa stretnutie s Vami vo svete Feudaria.