Spustená testovacia verzia

01.03.2017

Poslednú dobu som odpovedal celkom často na otázku, či do spustenia novej verzie Feudaria neplánujem verejne sprístupniť aspoň nejakú testovaciu verziu, kde sa hráči môžu hrať a skúšať novinky. Takúto verziu som plánoval a od dnešného dňa je dostupná.

Takže zvedavci, kliknite na tlačidlo:

Zaregistrujte sa a môžete sa hrať.

Táto verzia hry nie je len samostatný herný svet, ale je to úplne samostatná inštalácia. To znamená, že pokiaľ ste už niekedy Feudarium hrali, tak na testovacej verzii nebudú fungovať doterajšie prihlasovacie údaje a musíte sa registrovať nanovo.

K čomu je testovacia verzia?#

Testovacia verzia je tu pre vás, aby ste si si mohli vyskúšať novinky skôr, než bude vonku hotová nová verzia hry. Zároveň je to však spôsob, akým ja odhaľujem chyby, ladím funkcionalitu a získavam feedback od hráčov. Nebojte sa teda mi písať komentáre, návrhy a hlásiť problémy. Veľmi mi to pomôže.

Musím vás však varovať, testovacia verzia nie je testovacia len tak pre nič za nič. Testujú sa nej novinky a to môže znamenať aj to, že sa vám budú diať nepríjemné veci. Hocikedy môžem zmeniť štatistiky jednotiek, ceny, rýchlosť produkcie alebo vymeniť rozhranie. Vo výnimočných prípadoch sa môže stať, že budem potrebovať upraviť databázovú štruktúru a prípadne niečo vymazať.

Hrajte sa teda testovaciu verziu, ale rátajte s tým, že je to živý organizmus, ktorý sa vám môže meniť pod rukami bez varovania.

Nabudúce#

Pokiaľ všetko pôjde dobre, tak budúci týždeň si prečítate o nejakých novinkách pre bojové jednotky. A áno, budete si to môcť hneď vyskúšať.